Kortingsbonnen inzetten

Een extra trigger om bezoekers te laten kopen is het inzetten van kortingsbonnen. Dit kan een eenmalige of terugkerende korting zijn. Een kortingsbon kan eeuwig houdbaar zijn of een houdbaarheid datum hebben. Je kunt de kortingscodes vinden in het dashboard via Webshop > Kortingsbonnen:

Een kortingscode kan ook gratis verzending zijn in Buddify. De verzendkosten vervallen dan in de afrekenen pagina van de checkout. Vul de volgende velden in voor een kortingscode:

  • kortingscode
  • kortingstype
  • waarde van de kortingsbon
  • sta gratis verzending toe (of niet)
  • eventuele vervaldatum

Een kortingscode kan een minimale en maximale besteding per bestelling hebben. Buddify heeft een optie dat een kortingscode niet i.c.m. een andere code gebruikt kan worden. In het onderstaande scherm kun je tevens de producten aanvinken waarop de kortingscode van toepassing is.

Daarnaast kun je afgeprijste of andere bepaalde producten uitsluiten voor de kortingscode. Ook kun je complete product categorie├źn uitsluiten van de kortingscode.

Tenslotte kun je in Buddify limieten opleggen in het aantal keren dat de kortingscode gebruikt kan worden in totaal en per klant.

Je weet nu het grootste deel van de webshop functies van Buddify. Zoals je wellicht weet zit er ook een forum functie in Buddify.