Betaalprovider koppelen

Buddify heeft een exclusieve samenwerking met betaalprovider Mollie B.V. Met Mollie wordt het mogelijk om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact uit België.

Mollie is gratis, je betaalt alleen per transactie in je webshop. Een iDEAL transactie is € 0,29. Heeft je webshop 10 bestellingen dan ben je dus € 2,90 kwijt.

>> Maak hier een gratis Mollie account aan!

Zodra je akkoord klaar is dien je voor iedere website een Websiteprofiel aan te maken. Binnen ieder profiel dien je de gewenste betaalmethoden te activeren. Voor sommige methoden zoals SEPA incasso dien je meer documentatie aan te leveren.

Voor de koppeling met Buddify heb je de Live API key nodig. Deze vind je in je websiteprofiel in het Mollie dashboard. Stuur deze Live API key naar info@mennobouma.com, dan zorg ik dat deze in je Buddify omgeving geplaatst wordt.

Uitbetaling in batches

Mollie fungeert als een tussenstation tussen je Buddify en je zakelijke rekening. Ieder groep van betalingen aan je zakelijke rekening wordt een ‘batch’ genoemd. Een batch kost € 0,25. Laat je 2 keer per week je geld uitbetalen dan komt er € 0,50 per week bij je Mollie factuur op.

Zodra de Mollie koppeling erin zit, kun je aan de slag met het daadwerkelijk maken van je product. Is dit een fysiek product dan kun je al live met je Buddify shop, is het een virtueel product dan dien je dit in te richten in je Buddify leden community.

Je klanten kunnen nu aan de slag met het kopen van je producten en het sparen van punten in het Buddify puntensysteem.