Het moest eigenlijk les 1 worden, maar we hadden in al ons enthousiasme les 1 t/m 10 al gemaakt voordat we met de introductie begonnen… Dus de introductie is les 0 geworden ;).

Leuk dat je bent gestart met de Facebook School!

Mijn compliment dat je persoonlijk leiderschap hebt getoond, geïnvesteerd hebt in jezelf en dat je bereid bent om te groeien met je bedrijf.

Om beter kennis te maken kun je rechtsboven via Mijn account > Profiel je profiel invullen en een profielfoto uploaden. Dat maakt het wat persoonlijker :).

Je hebt in de Klantenclub een eigen profiel, je kunt sparen voor punten en deelnemen aan forums.

Het start met ‘waarom’

Waarom ben je in vredesnaam ondernemer geworden? Wat is je missie op deze wereld?

Door een missie te formuleren kun je van je bedrijf een professioneel merk maken met kernwaarden waar mensen zich aan kunnen verbinden.

Verandering voor jezelf en voor je klanten

Je hebt gekozen voor deze training omdat je verandering wilt. Je wilt dat je klanten een transformatie doorgaan en je wilt verandering in het aantal nieuwe klanten, je omzet, je winst, je vrijheid, je sociale leven.

Het doel van deze cursus is om meer plezier en resultaat te krijgen in het ondernemerschap. Meer plezier doordat je constant ontwikkelt als ondernemer, nieuwe dingen leert met een leuk (en slim) gezelschap. Meer resultaat doordat je werkt aan een winstgevend en schaalbaar businessmodel via Facebook Ads.

Eigen inzet en praktische tips

Jezelf veranderen vereist eigen inzet in combinatie met de tips die je aangereikt krijgt in deze cursus. Zonder inzet doet deze cursus niets voor je, zonder cursus kom je moeilijk vooruit.

De Facebook School is een online leeromgeving met een steeds groter wordend aanbod van lessen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, en wij denken dat dit bijdraagt aan je bedrijf, dan maken we een nieuwe les. Iedere les bevat een mix van video, theorie, huiswerkopdrachten en een forum. Heb je gekozen voor het VIP traject dan krijg je ons z.s.m. aan de lijn of in je mailbox om de wekelijkse consults in te plannen. Laten we snel beginnen!

Laten we beginnen!

Om te beginnen zou ik je graag een aantal vragen willen stellen, die zorgen dat alles dat je komende tijd gaat doen actiegericht en meetbaar is. Vul onderstaande velden in, dan krijgen jij en ik hiervan een kopie in onze mailboxen. Deze informatie blijft uiteraard tussen ons ;). Na je inzending kom je automatisch in Les 1.

Heel veel succes met de Facebook School!