Introductie

Leuk dat je bent gestart met de Facebook School!

Bedankt dat je geïnvesteerd hebt in de Facebook School en daarmee de groei van je bedrijf.

> Meld je direct aan voor de besloten Facebook groep!

Om beter kennis te maken kun je rechtsboven via Mijn account > Profiel je profiel invullen en een profielfoto uploaden. Dat maakt het wat persoonlijker :).

Je hebt in de Klantenclub een eigen profiel, je kunt sparen voor punten en deelnemen aan forums.

Maandelijkse Facebook School Meetup

Iedere eerste maandag van de maand om 10.00 uur hebben we de Facebook School Meetup. Dit is een online meeting waarbij Menno een interessant onderwerp uitlicht om te groeien met je bedrijf via Facebook.

Voor de meetings wordt gebruik gemaakt van de software Zoom. Je kunt dit zonder kosten gebruiken.

Laten we beginnen met de basis. Het start allemaal met de grote ‘waarom-vraag’.

Het start met ‘waarom’

Waarom ben je in vredesnaam ondernemer geworden? Wat is je missie op deze wereld? Door een missie te bedenken kun je van je bedrijf een professioneel merk maken met kernwaarden waar mensen zich aan kunnen verbinden.

  • waarom ben ik met mijn bedrijf begonnen?
  • waarom wil ik mijn inkomen naar een volgend niveau brengen?
  • waarom wil ik dagelijks meer plezier hebben?

Als je jouw ‘big why’ weet dan kun je een verandering voor jezelf en voor je klanten realiseren.

Bij het adverteren is het belangrijk om je eigen transformatie en die van je potentiële klanten uit te dragen om te zorgen dat mensen zich aan je kunnen binden.

Verandering voor jezelf en voor je klanten

Je hebt gekozen voor deze training omdat je verandering wilt. Je wilt dat je klanten een transformatie doorgaan en je wilt verandering in het aantal nieuwe klanten, je omzet, je winst, je vrijheid, je sociale leven.

Het doel van deze opleiding is om structureel meer omzet te maken via Facebook Ads en je verkoopproces grotendeels te automatiseren. Meer plezier doordat je constant ontwikkelt als ondernemer op het gebied van marketing en sales, nieuwe dingen leert met een leuk (en slim) gezelschap en hogere resultaten boekt. Meer resultaat doordat je werkt aan een winstgevend en schaalbaar businessmodel via Facebook Ads.

Het resultaat van deze opleiding wordt grotendeels bepaald of je de opgedane kennis omzet in acties. Hoe meer je de kennis toepast, hoe beter de resultaten.

Eigen inzet en praktische tips

Jezelf veranderen vereist eigen inzet in combinatie met de tips die je aangereikt krijgt in deze opleiding. Zonder jouw inzet doet deze opleiding niets voor je.

De Facebook School is een online opleiding met een steeds groter wordend aanbod van lessen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, en wij denken dat dit bijdraagt aan je bedrijf, dan maken we een nieuwe les. Iedere les bevat een mix van video, theorie, huiswerkopdrachten en een forum. De tips in deze training zijn gebaseerd op mijn Facebook Funnel Strategie.

Facebook Funnel Strategie

Een funnel is een klantreis. De Facebook Funnel Strategie is gebouwd op het ontwikkelen van een klantreis. Ik vergelijk het altijd met een relatie. Je ontmoet elkaar, babbelt wat met elkaar, spreekt vaker af, gaat daten, geeft een eerste zoen, etc. etc. :).

Een relatie met een klant is grotendeels vergelijkbaar. Je ontmoet elkaar, babbelt wat met elkaar, spreekt vaker af, gaat samenwerken en bouwt de relatie steeds verder uit.

In de klantreis zijn 5 fases; Suspect, Prospect, Lead, Klant en Fan. Zo leer je vanaf les 5 om deze groepen als doelgroepen aan te maken binnen je campagnes en heb je de mogelijkheid om relevante boodschappen te tonen in de juiste fase van de reis.

Iedere stap in de klantreis vereist een andere boodschap. Het zit een soort gelaagdheid in de campagnes. In je campagnes laat je steeds meer zien aan de bezoeker waardoor de persoon steeds warmer wordt om bij je te kopen.

Ik hoor graag meer over jou

Ik ben erg nieuwsgierig naar jou. Wat zijn je drijfveren om te ondernemen? Vul onderstaande velden in, dan krijgen jij en ik hiervan een kopie in onze mailboxen. Deze informatie blijft uiteraard tussen ons ;). Na je inzending kom je automatisch in Les 1 van de Facebook School.