GEFELICITEERD MET JE AANKOOP!

Bedankt voor je bestelling van de LeadStart Cursus! Er is ondertussen een account voor je aangemaakt en je bent nu ingelogd. Graag zou ik nog een eenmalige aanbieding met je willen delen.

ONTVANG RUIM 90% KORTING OP E-COMMERCE MASTERY!

Supertof dat je hebt gekozen om met de groei van je bedrijf aan de slag te gaan. De LeadStart Cursus zal je meer structuur geven in je marketing- en verkoopproces.

Naast deze cursus ben ik bezig met de ontwikkeling van een jaarlijkse e-commerce opleiding genaamd E-commerce Mastery! Dit is een uitbreiding op de LeadStart Cursus, waarin we in ruim 40 modules super gedetailleerd op de materie ingaan. De opleiding is daarom ook geschikt voor de gevorderde klant. We houden tevens een wekelijks groepsgesprek en is er meer persoonlijke begeleiding.

E-commerce Mastery zal zo’n € 2000,- per jaar gaan kosten. De opleiding staat vol in de steigers en zal binnen enkele maanden LIVE GAAN. Jij kan echter een LIFETIME EARLYBIRD ticket ontvangen voor slechts het eenmalige bedrag van € 147,- i.p.v. € 2000,- per jaar! Je krijgt dus levenslang volledige toegang voor een fractie van de prijs.

Ik wil graag dat het ‘terras’ een beetje gevuld is voordat we echt live gaan, om nieuwe klanten bij de lancering een warm bad te geven. Na de lancering van E-commerce Mastery gaat deze aanbieding offline!

Hierbij een kleine impressie: